30 augusti 2009

vooff!


Tröjan har äntligen kommit fram till användaren.....synd bara att man inte fick några riktigt bra bilder men...det får duga så länge, det kommer säkert fler chanser att fota den här lilla damen.
Posted by Picasa
Posted by Picasa

25 augusti 2009

Ett litet paket!!


Idag kom paketet jag väntat på:) Ååå så fina dom är...sockarna, precis så underbara som jag hade förväntat mig. Tack Ann, dom är jättefina på alla vis...tror att dom ska få följa med mig på semestern till fjällen på söndag...om jag nu törs använda dom förstås:)
Tack även för tvättmedl. och igelkottsbroschen!!! Undra just, va jag ska skicka för kul till Oslo nu då...måste hitta på nåt bra:)
Posted by Picasa

24 augusti 2009

Posted by Picasa

Gail!!


Ännu en påbörjad sjal...Gail, även kallad Nigtsongs..mönstret har jag hittat på ravelry och garnet är garnpalettens entrådiga ull..färgen heter blåmussla. Fick kämpa på ganska bra med mönstret i början,men nu flyter det på ganska bra. Har för tillfället tre startade sjalprojekt...det brukar ju mest bli så att det sist startade är det roligaste och så blir de äldre liggande...INTE BRA!!
Posted by Picasa

19 augusti 2009

15 augusti 2009

Och vad är detta då?


Denna ska en liten, liten dvärgpudelflicka få(hon fryser så hemskt!) Ja, vi har inte provat den ännu, så man får väl hoppas att den passar. Mönstret hittades på garnstudio och dom vanliga mönsterändringarna är gjorda. Garnet är lite blandat hopkok...dom härligt lysande färgerna är nyinköpta M&K:s ECO Babyull COLOR....helt underbara färger!! Är egentligen ingen förespråkare för hundar med kläder...men denna dam, hon behöver en tröja!!
Posted by Picasa

14 augusti 2009

10 augusti 2009

Sunday Swing!!


Nu är dom äntligen klara...mina Crazy Sunday swing...Roligt garn och busenkelt mönster:)
Hjälp...va ska ja göra nu då?
Posted by Picasa
Posted by Picasa

Knappast litet fynd!!


Har fortfarande massor med loppisfynd att visa upp...dessa knappar köpte jag påsvis i olika färgskalor,nya och gamla, använda och oanvända, snygga och några riktigt fula...Hundratals knappar för ynka 40 kronor..det kallar jag fynd.
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa

En tur över fjällen...


WoooW...helikopter för första gången..jätteroligt, synd bara att man missade att ta med kameran och fota lite från ovan!!
Posted by Picasa

6 augusti 2009

5 augusti 2009

Semesterfynd...


Hittade dessa tyger på loppis, världens gulligaste pyttelilla röda stuga, med jättefina saker...uppradade och staplade om vartannat. Dessa tyger,upphängda på galgar.. kostade en guldpeng stycket:) Har funderat på att kanske sy mig bl.a en väska...
JA, VI FÅR SE VAD DET BLIR!
Posted by Picasa
Posted by Picasa

4 augusti 2009

Imse, vimse spindel...


klättra uppför trån...nej, så var det faktiskt inte..jag satt och stickade när spindeln kom och hälsade på där på husväggen. Sprang och hämtade kameran och började fota för glatta livet....jaha, och min tanke på en färdig socka flög sin kos... det blev ju inte bara spindeln som fick sig en dust av kameran..blommor, stenar, hundar mm. mm.
VI FÅR VÄL HOPPAS ATT DET KOMMER EN DAG IMORGON OCKSÅ!!!
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa

Druvor!!


Hjälp, druvklasarna har snart tagit över hela mitt växthus!!
Posted by Picasa

Några maskor till...

Posted by Picasa

3 augusti 2009

Flugor!!


Min son, sebbe har skaffat sig en ny hobby...Flugbindning tror jag det heter! Jag tycker dessa flugor är superstiliga eller vad tycker ni? Hoppas bara han kunde komma hem med en storfångst snart...(ojoj, har snott bilderna utan tillstånd...undra vad han kommer att säga nu då...hihi:)
Posted by Picasa