15 november 2009

Skogspromenad.. .. .. ..


Nu är den klar...eller den har faktiskt varit klar i några dar, men det är så där ibland....mycket som snurrar i huvet just nu!!........iallafall, i fredags tog jag och dottern en promenad i skogen för att fota nytillskottet (Swallowtail Lace Shawlen) Ja, ja kan ju säga som så, att lägga en nyblockad sjal på en snöpudrad klippa blir ganska läckert...för stunden alltså....men här ligger den nu, min nya sjal och den har nog krympt till storlek nästan före blockning....så det blir nog att blocka en gång till!!

Den ska nog få heta Kirunasjalen, min sjal!!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Så nydelig og så nydelige farger. :-)

  SvaraRadera
 2. Bara helt underbar! Vilken trolsk och vacker känsla den får där i skogsmiljön, det första som slog mig var ett sånt där vackert spindelnät som man kan råka på om man har riktig tur. GRATTIS säger jag.

  SvaraRadera
 3. Du gör så fina saker Annica! :) Den sjalen vart underbar! :) Jag ska verkligen prata med mamma så att hon ringer dig om tjocksockarna och min halsduk!! :)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga foton på en vacker sjal. Jag måste banne mig lära mig spetsstickning snart, jag vill också ha en sjal som vajar så där vackert i vinden.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken vacker sjal! Jag har precis hittat hit till din blogg och kikat runt på alla dina fantastiska alster. Jag stickar knappt inte alls, men jag blir inspirerad ändå av din kreativitet.
  Kommer tillbaks! :-)

  SvaraRadera