6 december 2009

Vintervärmare...


Min nya apelsinfärgade mössa är nu klar...den är verkligen varm och skön, skulle bara ha gjort ett par vantar till också....Det har blivit alldeles för lite utlagt på bloggen på sistone, men det blir så ibland.....det är mycket som ska hinnas med när den efterlängtade ledigveckan kommer....har sytt gardiner tilll 2 rum, börjat julpynta så smått (ska ju helst vara gjort innan julafton om det ska vara nån större vits med det hela), försökt att fixa nåra ufo:n. Ett födesedagskalas med bullbak som följd....ja, med andra ord har man haft ganska fullt upp, plus att våran goa vovve gått och blivit sjuk....så fredagen gick åt till oplanerat veterinärbesök, usch, han har fått en riktigt hemsk öroninflammation...
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Vilken fin mössa! Jag letar för fullt efter mössmönster och modeller, men har svårt att bestämma mig för vad jag vill göra. Var har du hittat det här mönstret?

  SvaraRadera
 2. Mössan är superfin, ser jättego o varm ut!

  SvaraRadera
 3. Virkelig nydelig. Fargen er så frisk og god, piffer opp den gråe hverdagen. :-)

  SvaraRadera
 4. Så fina mössor. Tänk att du hinner med det också mitt i alltihopa. Själv har jag suttit på tåg och buss o virkat idag. Julklappar på G.

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Härliga färger du valt.

  SvaraRadera