2 juli 2010

NAMNLÖS

Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Flot flot sjal. Hvad med at kalde det "Sommerdrøm" eller noget i den retning.

  SvaraRadera
 2. Sååå fin! Sommardröm var väl ett bra namn! Så fin din sida har blivit oxå, har ju inte varit här på ett tag! Du har gjort mycket fint den sista tiden. Gillar verkligen din japanväska! Har du mönster som du vill dela med dig av?
  Kram Juliane

  SvaraRadera
 3. Vilket läcker och vacker sjal!
  Du har gjort ett mönster som jag bara säger wow på, bra luftgitarrsticke med det fina resultatet!

  SvaraRadera
 4. Men gud vad somrig och härlig sidan har blivit, hur göör man?! Som vanligt fina saker du skapar också. Jag skrev just en kommentar till Olofsfors garn & tyg om att jag kanske kan komma igång med virkning (stickning var för krångligt för mig) och nu när jag ser allt fint du gör så slog det mig: Kan inte en av kaféet stickkvällar få vara virkkväll istället, och du är kursledare?! Säg det till Sirpi (jag kallar henne så!) och hälsa från mig! ; D

  SvaraRadera
 5. Jane! Sommardröm låter finfint!
  Jullan! Mönstret till japanväskan är från en bok jag köpt..kan skicka dig namnet på den om du är intresserad. Något färdigt mönster på hela väskan har jag inte, förutom i mitt huvud :)
  Call design!...gillar dig/kram
  Anki! Haha, ja det skulle se ut! med mig som kursledare som knappt vet va jag gör själv :)
  Men till lite hjälp kanske jag kan vara ändå. Jag tycker nog vi skulle kunna ändra namn på Sirpi:s stickkvällar till "Stickovirka med Sirpi på finaste kafeet"...låter riktigt bra tycker jag :))

  SvaraRadera