15 september 2011

Spinner vidare.....

Ja, jag spinner eller spånar vidare på mina sjalar.
Fortfarande är det samma grundmönster jag haft i tankarna, men denna gång har jag ändrat lite mer. Och samtidigt som stickning pågår, funderas på nästa projekt.Garnet är denna gång Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle....supermjukt garn, som legat länge i mina gömmor. Skulle gärna sticka mer sjalar med detta garn! (det finns många fina färger har jag sett!)
........ som om jag inte hade nog med nystan redan :)
Jag kan nog sticka 30-40 sjalar till innan det tryter:) Men, men, det är ju alltid roligt med nåt nytt att klämma o känna på :))
Det är verkligen skoj när man har mönstret någorlunda klart i skallen.

Har även gjort en till likadan i veckan, men i annat garn och färg. Och jag har försökt skriva ner lite av mönstret (grunderna iallafall), men skriva och läsa mönster är verkligen inte min starkaste sida.


Började med att sticka en rad.....och skriva ner en rad, sticka en rad...osv, osv....efter 18 varv blev det ganska så jobbigt.
En liten hustomte skulle man haft vid sin sida....som kunde skriva ner mina mönster:)

....och gärna lägga ut dem på nätet också :)

Tycker mest allt är ganska krångligt!

...men skam den som ger sig!

En vacker dag kanske det ploppar ut ett nerskrivet mönster!


Ha en finfin kväll!!
3 kommentarer:

 1. Ibland kommer man plötsligt in på någon bra blogg utan planering och så var fallet nu.
  Vilka fina sjalar du stickar och vilket mönster sen att hålla reda på.
  Såg att du är till tärnafjällen och där är fint. Vi har varit många gånger till Hemavan både vinter o höst och jag längtar dit varje höst trots att vi har nästan 1000km att köra.
  Jag kommer igen, ha det så gott.

  SvaraRadera
 2. Har just landat på din blogg. Vilka fin sjalar du gjort. Satt en stund och letade efter en mönsterlänk när det gick upp för mig att det var egen komposition.

  SvaraRadera