11 juli 2012

rhubarb!


Jag har lagt rabarber på nytt garn!

Var till stan i förra veckan och tänkte se om jag skulle hitta något fint enfärgat sockgarn. Istället kom jag hem med en härva ljust rabarbergarn. Och jag blir bara mer och mer förtjust i det ju längre jag kommer på stickningen. Och som vanligt kommer garnet från LimmoDesign :)
Som synes stickar jag på ett nytt par Sweet Lea Socks. Har gjort lite ändringar i mönstret, så vi får se hur de blir denna gång.

HA DET GOTT!

5 kommentarer:

 1. Har sneglat på det garnet! Vad bra att du stickar något i det så jag får se hur det blir! För snyggt blir det ju allting du gör!

  SvaraRadera
 2. Åh så härliga de blir! Skickade jag en inbjudan till höstmarknaden till dig? Verkar som om du kommer ha ett visst lager... ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har läst igenom hela din blogg och vill bara säga WOAW...vad duktig du är!! Och din smak är otroligt bra...haha, kan man ens säga så?! Nåja, den passar min smak iaf :)

  SvaraRadera
 4. Gud vilka söta bebiskläder du gjort! Jag blir nästan kär i dem allihopa och vill skaffa en hel drös med ungar på en gång.

  SvaraRadera
 5. Hej! Vilken fin blogg du har. Så otroligt fina saker du gör. Roligt att du använt candle flame på så många olika sätt.

  SvaraRadera