15 september 2010

Äntligen...


Nu är sockarna klara...Äntligen!! Mönstret heter Bandelier och kommer från Interweave Knits Fall 2009.

Det känns verkligen skönt att de har blivit färdiga till slut. Hade stickat en socke klart och tänkte att det här blir en passande stickning att ta med på fjällresan. Problemet var att ibland stickade jag hårt och ibland löst....den andra socken såg verkligen inte klok ut!! Så för några dar sedan repade jag upp den ena socken till hälften, tog bort strumpstickorna och använde rundstickor istället.

Varför gjorde jag inte det från början? Resultatet blev att socken var färdig på två kvällar :)) mycket, mycket lättare att få en jämn stickning. Problemet kan ju också ha suttit i att jag stickade med garner som inte hade riktigt samma tjocklek, men man lär ju verkligen av sina misstag.

Nu kan jag fortsätta på någon av mina andra fjorton påbörjade stickningar. En av dem är en sjal som jag stickat på lite idag...Prarie Rose Lace Shawl av Evelyn A Clark och mönstret har jag hämtat ur The Knitter nr.16

Hejhej!!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Jag är så imponerad! Sockarna är jättefina.

  SvaraRadera
 2. Är så imponerad! Härliga färger och ett ursnyggt foto!

  SvaraRadera
 3. Du har något att hämta på min blogg!

  SvaraRadera
 4. Så fina de blev! Ibland kan man sitta och sticka och det blir/känns helt fel, eller också så känns det som att ingenting händer.
  Men så häftigt det känns när man sedan kommer på hur man ska göra. Jätteläckra sockar!
  Ha´ det gott!

  SvaraRadera