18 oktober 2010

Crazy Monkey........


Har börjat på ett nytt par sockar, garnet är Opals Crazy och mönstret är Cookie A:s Monkey.
Det är mycket Crazy just nu!!.....så jag har inte fått så mycket gjort på ett tag, ja bloggandet har verkligen blivit lidande, men det är väl så ibland haha........att livet ska vara lite Crazy emellanåt kanske, vad vet jag??
Samtidigt med sockarna har jag påbörjat en till Prarie Rose Shalw av Evelyn A Clark, en likadan som den senaste sjalen jag stickat så den här gången kanske den, eller borde den bli klar lite fortare än den förra :))
Och så håller jag på och meckar med lite smycken också.....plus en tröja...eller en kofta som jag kommit en liten bit på. En uppifrån och ner som iallafall är v-ringad än så länge, sen får jag se om jag fortsätter på koftmodellen när jag kommit lite längre, annars kan jag ju alltid sticka ihop den längre ned i arbetet.
Ja just nu har jag verkligen svårt att koncentrera på en sak, det blir två varv på socken, ett varv på sjalen, lite dammsugning och hunden kanske vill ut....ett varv på socken och kanske kika på någon blogg, en sväng på tröjan och lite smycken!!!!!!

CRAZY, CRAZY!!!!! (jag är nog en galen apa kanske?)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Gillar verkligen dem, en riktig färgexplosion!

  Håller med om att det måste vara lite crazy! Gillar verkligen färgerna, blir ju sugen på att försöka mig på något liknande garn...

  SvaraRadera
 2. Inte en galen apa, men en underbar apa!
  Galna kanske vi är, eller en stolt nörd som jag kallar mig. Det är så skönt att inte ha någon brist på saker att göra. Tänk vad livet skulle se ut då, rätt så tråkigt!
  Och färg behövs i livet!

  SvaraRadera
 3. Härligt garn ...fina färger o namnet är ju rätt bra tycker jag ...allt behöver inte vara uber allvarligt!

  SvaraRadera
 4. Tack för att du vill vara med i min tävling

  SvaraRadera