14 februari 2011

äntligen måndag :)


Ja, ja förstår verkligen att inte alla tycker att måndagen är bäst, men min lediga vecka startar idag och det känns inte fel.
Haha, en massa lediga dagar, som bara brukar svischa förbi och oftast har man en miljon saker som man tänkt sig hinna och så hinner man kanske 10 :)
I veckan har jag tänkt hinna göra lite smycken (det på bild är virkat med koppartråd, plus lite pärlor i olika blå nyanser)...avsluta några påbörjade stickningar (startade på en babykofta i går kväll)....börja på en beställd väska.....mm, mm....och så har man ju lite vanliga hushållsbestyr som man också ska försöka hålla i ett någorlunda skick, såsom överfyllda tvättkorgar och fönster som man knappt ser ut genom. Men fönstren får nog vänta några dagar!! Känner absolut inte för att vädra många sekunder när termometern vandrar mellan 15 och 25 minusgrader.

Mitt bredband har varit helt galet några dagar....väldigt frustrerande när man varken kan läsa eller skriva på bloggen, men nu funkar det helt plötsligt, så bäst att göra ett snabbt inlägg medan det fungerar.

Ha en fin fortsatt alla hjärtans dag!!
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar