10 maj 2011

syr, broderar, virkar o stickar...ojojjJajemän, ibland kan det bli i mesta laget! När man försöker göra allt, allt samtidigt :)

Verkligen tur att den efterlängtade ledigveckan är här....och dessutom är vädret helt underbart, så i mesta möjliga mån försöker jag sitta ute och göra det mesta.


Igår gjorde sydde jag denna blusen. Tyget har inhandlats hos garntomten och går i en lite grönbrun nyans. (det vita linnet under har jag inhandlat i vårt stora modehus i Lögdeå)


Mönstret har jag hittat i en burdatidning från förra sommaren....och naturligtvis har jag gjort ganska många ändringar, såsom längd och bredd. Rynket skulle egentligen vara lagda veck, både på ärm och i halsringning, men eftersom man i det ursprungliga mönstret skulle ha ett jättetunt tyg, så blev det enklare med rynkning.


Idag har jag suttit i solen och broderat loggan på ena armen. Har även en väska som jag virkar lite på.....att det kan gå så himla trögt med vissa saker!...och en liten kofta är också under beredning, en kofta som jag rivit upp två, tre gånger.

Ja, igår hade jag fyra varv kvar när jag insåg hur otroligt fult det såg ut, och rev upp allt utom de 6 första varven, men skam den som ger sig.


Önskar Alla En Supersolig Härlig Dag!!

3 kommentarer:

  1. Åh snygg....sån skulle jag vilja ha!

    SvaraRadera
  2. Det låter som härlig och kreativ vecka. Visst är det så att mönster har en tendens att bara bli en fingervisning, för i slutändan, så har man ändrat på det mesta. Fin blus du har sytt... supersnyggt med breda fållar.

    SvaraRadera
  3. Underbar tunika ...de kan man inte ha för många!

    SvaraRadera